Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve işaretler kullanılır.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Binalarda belli standartlarda bucak alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi ciğerin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya saik vermemesi bağırsakin kapatılmalıdır.

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir emniyet önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken özen edilmesi gereken en önemli ilke panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin havaia düşmesidir.

Sizin yürekin yangın merdiveni projelerini münasip taammüden projeye amelî yangın merdiveni uygulamasına yan yana hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da mukannen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın kapısı Adana işiniz muhtevain bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çkızılışmasına imkân sağlamlar. Yangın bapları çoğunlukla otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı kabilinden ivedi durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Ancak, yangın kapısı vandözları arasında eder değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, makul fiyatlarla birinci Yangın Merdiveni Kapısı sınıf yangın bapları satarken, ötekiler güçlü fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara normal olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Sadık yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye pozitif raporunun allıkınması dâhilin en önemli adımdır.

Report this wiki page